【護膚】Skin Snap 建議嘅最切身醫美方案|Ultherapy眼部輪廓拉提療程 令我雙眼更飽滿有神

睇自己皮膚好似好好,但其實眼部皮膚鬆弛同細紋問題都需要關注!尤其係我有黑眼圈又有眼袋,平時仲鍾意捽眼添… 其實都想做下市面上某啲品牌皮膚分析,不過幾怕俾人狂sell。


之前分享過gratus app 的新功能Skin Snap AI肌底透析真係好方便和好實用,用手機簡單一Snap,就可以Check 到自己肌底既真實狀態,仲會建議番針對性的個人化護膚方案俾我參考,呢個Skin Snap仲有個貼心位,就係可以即時喺個app度直接預約埋建議嘅療程或購買建議嘅產品做後續保養,真係幫晒大家慳時間,可以快啲護理好自己嘅肌膚。



之前就做咗建議嘅Ultherapy眼部輪廓拉提療程,經過三個星期之後,果然眼部肌膚睇落飽滿咗同雙眼有神咗,再睇番最新既Skin Snap報告分析,與舊有既報告做比對,眼紋數量明顯少了,眼周肌膚鬆弛亦有所改善,最開心嘅係影相嗰陣雙眼好有神,唔再係好眼瞓嘅樣啦,哈哈(如果您也想了解我體驗Ultherapy療程的過程及成效,就要留意我下一篇的文章分享!)。果然由A.I分析,同20,000多個亞洲女性肌膚數據比對出黎嘅個人化醫美方案先最啱我,我好開心喺呢度搵到最啱自己既醫美療程,亦唔再怕買錯產品護錯膚!



Skin Snap嘅A.I. 科技研發自歐洲最大既科學研究機構,仲可以詳細分析到膚質,包括皺紋、泛紅、底層斑同緊緻度都CHECK到!呢個結果同我俾錢出去做嘅皮膚分析結果差唔多,呢個Skin Snap仲係免費添,快啲下載gratus app試下Skin Snap (https://www.gratus.com.hk/s/FZ244Z) 啦!


-------------------------------------

免責聲明: 
是次產品/產品資料由 品牌 提供, 本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

希望大家喜歡我中肯的分享
更可到FB及Instagram看我平日分享:

FB Fan page( Szesi Blog): https://www.facebook.com/IIwantbeauty
Instagram:Szesiblog
Contact Me 
歡迎任何合作和試用或出席活動
Email: hoszesi@gmail.com

Itrial | Ubeauty | Glamablog | Blogspot | Weshare




留言